Simons Idéteknologi logoIdéknappProjektknappTekzineknappTävlingknappLäsvärtknappPressklippsknapp Förstasidanknapp
Vi jobbar med produktioner i interaktiva media. Vår specialitet är att berätta så att budskapet når fram de sista fem centimetrarna. Från näthinnan och trumhinnan till mottagarens medvetande.

För att lyckas gör vi som egyptierna. "Berätta med hjärtat" står det skrivet i vår logotyp.
När Gutenberg började trycka böcker kom han att separera ordet och bilden och gjorde det svårare att förstå budskapet. Det är först nu med de nya medierna som ordet och bilden hittat varandra igen. Fast nu har vi tillgång till rörliga bilder, ljud och interaktivitet också. Vi kan till och med visualisera sånt som man normalt inte kan se.

Simons Idéteknologi jobbar i ett stort nätverk av duktiga medarbetare, de bästa som står att finna på sina områden vågar vi till och med påstå. Vi har valt att jobba så för att det manér som passar en produktion kan vara helt fel för en annan. Våra kunder vet att oberoende av vilken slutprodukt de är ute efter så kan vi garantera en förstklassig kvalitet på den.

Vårt sätt att jobba ställer stora krav på projektledning. Och det är vår andra specialkompetens. Vi jobbar med beprövade projektmodeller som baserar sig på målstyrning. Vi har använt modellerna i tiotals projekt. Fördelen som våra kunder har av detta är att de genom oss får en projektledning som jobbar närmare kunden, med kundens intressen i förgrunden.

Adressuppgifter